Het bedrijf

Onze geschiedenis…

Het begin van Apeiron is ontstaan door de fascinerende wereld van de Ayurveda, een ongeveer 6000 jaar oude kennis over de werking en toepassing van kruiden en planten. Tijdens de vele verblijven in Sri Lanka kregen we inzicht in de traditionele kunst van cosmetica, en over de werking en de effecten zijn we vandaag de dag nog net zo enthousiast als toen.

De eerste ontmoeting met de wereld van de Ayurveda is veranderd in een sterke passie. Inmiddels is Apeiron een expert met betrekking tot de ontwikkeling van natuurlijke en holistische cosmetica producten.

 

De beste verzorging voor uw huid …

Is de huid zelf. Maar vaak wordt dit beschermingsmechanisme verstoord. Huidproblemen komen helaas vaak voor. Vooral de gevoelige huid vergt speciale aandacht, zoals milde verzorgingsproducten die optimaal zijn afgestemd op de behoefte van de huid. Maar uiteindelijk profiteert elk huidtype van milde, volledig natuurlijke cosmetica producten.

 

“We willen dat je lekker in je vel zit.”

 

Dat is onze toewijding. Milde en natuurlijke cosmetica afgestemd op de persoonlijke behoefte – om je natuurlijk goed te voelen.

 

Kwaliteit…

Apeiron producten zijn gecertificeerd conform de richtlijnen voor gecontroleerde natuurcosmetica (BDIH), zijn niet getest op dieren en bevatten geen synthetische kleur of geurstoffen, minerale olie, parabenen, siliconen of PEG verbindingen.
We hebben bewust gekozen om geen alcohol als basiscomponent te gebruiken in onze producten.
Vaak dient alcohol, ook plantaardige alcohol, als een goedkoop conserveermiddel. Vooral de gevoelige huid kan erg reageren op alcohol. Daarom gebruiken we indien nodig alleen alcohol in lage concentraties als drager voor natuurlijke etherische oliën of actieve werkzame stoffen.

 

Apeiron’s cosmetica producten – zo individueel als u bent

Net als de biologische cyclus van een persoon is de huid, het grootste orgaan van de mens, ook onderworpen aan een bepaald ritme.
Persoonlijke veranderingen of de verandering van de seizoenen – met Apeiron natuurcosmetica kunt u de behoeften van uw huid effectief ondersteunen.
Alle producten kunnen afzonderlijk worden gecombineerd. Uw huid wordt gevoed waar het nodig is en herwint haar evenwicht op een natuurlijke manier.

 

Apeiron – zachte natuurlijke cosmetica

Elk product bevat oude kennis over de effecten van het combineren van hoogwaardige, zorgvuldig gekozen waardevolle exotische, maar ook de binnenlandse kruiden, planten, en mineralen. De combinatie van deze traditionele kennis met de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen zorgt voor een uitzonderlijke en effectieve productlijn.

 

Focus op de essentie

Het geheim van onze cosmetica ligt niet in de veelheid van ingrediënten, maar in de zorgvuldige keuze en combinatie van hoogwaardige kruiden. Het is gemakkelijk om de huid te over-voeden.
Daarom gebruiken we slechts zoveel ingrediënten als nodig om het beste effect te bereiken en te voorkomen dat de huid stress ervaart.
Minder is meer – dit geldt ook voor geurstoffen. Fijn, subtiel en sensueel is de geur van onze producten. Wij gebruiken alleen natuurlijke etherische oliën.

 

Zorgvuldige keuzes – voor uw welzijn

De producten van Apeiron zijn gecertificeerd, huidvriendelijk en de beschermende formules bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten voor een natuurlijke balans van het lichaam.
Onnodige stress en irritatie van de huid worden vermeden. We gebruiken grondstoffen van verfijnde kwaliteit, en houden altijd het aspect van duurzaamheid in het achterhoofd. Een superieur kwaliteitsmanagement garandeert een hoge effectiviteit en tolerantie.

 

“Leef bewust, zorg bewust – gewoon een goed gevoel.”